Mini’s Jazz +6 jaar

Bij de MINI’S JAZZ wordt met verschillende muzikale thema’s de fantasie van de jongste dansertjes geprikkeld en ontwikkelen ze hun expressie en durf. Naast basistechnieken binnen jazz, wordt er ook gewerkt aan inlevingsvermogen, ritmisch gevoel en algemene coördinatie.

In onze JAZZ groepen bouwen we stelselmatig verder op de reeds aangeleerde technieken. Er wordt gewerkt aan choreografieën met de nodige aandacht voor jazz of modern jazz en dansbeleving. De lessen worden zeer gevarieerd opgebouwd en bevatten een mix van techniek; workout, fusion, urban- en showjazz.

Kids Jazz +9 jaar

Juniors Jazz +11 jaar

Teens Jazz +14 jaar

Adults Jazz +18 jaar

Op woensdag is iedereen – met of zonder danservaring – welkom voor deze open level jazz. De combinatie van cardio, jazz en een luchtige choreografie staan garant voor dans met de klemtoon op fun!

Bij de selectiegroep op donderdag staan modern jazz, techniek en lenigheid centraal en wordt er gewerkt aan een danstechnische choreografie.

Hiphop 11 – 16 jaar

Wil je losgaan op coole muziek zonder specifieke dansregels? Dan kan je vanaf dit seizoen bij ons terecht voor hiphoplessen, bestaande uit verschillende stijlen zoals popping, streetdance, house,…

Gedurende het dansjaar leren de dansers de fundering van deze verschillende stijlen. De technieken worden in een super intensieve en dynamische choreografie gegoten. Werken aan showgehalte en performance zal zeker niet ontbreken!