Update Covid-19 + dvd show

Geplaatst door:

Beste leden, beste ouders

Ondertussen hebben jullie wellicht vernomen dat er geen sportlessen zullen plaatsvinden tot en met 5 april. We vermoeden dat deze periode nog zal verlengd worden. We volgen de media en houden jullie zeker op de hoogte.

Het is ook de bedoeling om verder in beweging te blijven en aan je conditie te werken. Sommige trainsters stuurden reeds oefeningen door via Whatsapp of via mail.

Ter info: iedere dinsdagavond om 17.30u geeft Peggy, hoofdtrainster van de wedstrijdploeg, een uur opwarming met kracht, lenigheid en basisoefeningen. Deze les is bedoeld voor gymnasten. Iedere donderdagavond om 18u geeft Peggy een aerobics les. Deze les is bedoeld voor gymnasten, ouders … iedereen dus. Deze lessen kan je volgen via Instagram via het account van Peggy: @peggydc1.

Ter herinnering: jullie kunnen nog steeds een dvd bestellen van onze Dans- en Gymshow. Graag een e-mail sturen naar info@ivdansgym.be en het bedrag (20 euro) overschrijven op volgend rekeningnummer van I.V Dans & Gym: BE06 4445 6445 6122 met vermelding van ‘dvd + naam en afdeling van het lid’. Johan (van studio Claus-up) zal er alles aan doen om de dvd’s klaar te hebben tegen Pasen (12/04) zodat ze via de post of door ons thuis kunnen bezorgd worden. Een ideaal moment om in deze ‘blijf in uw kot periode’ de show nog eens te herbeleven 😉 Alvast bedankt voor jullie bestelling. 

Hopelijk verloopt alles gunstig en zien we jullie snel terug.

Vele groetjes en hou het veilig!

Christine en het bestuur van I.V. Dans & Gym

0
  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar