feb. 24

Voor de foto's neem een kijkje in onze
fotocollectie

17-18 februari 2024

Amy is er ook aan begonnen. Eerste wedstrijd van het seizoen voor de B gymnasten. Geen enkele keer goede inturnsessie maar op het moment dat het moest is het gelukt! Proficiat Amy, je bezorgde onze trainster weer wat minder uren van haar leven maar super gedaan! Niet twijfelen aan jezelf!

10-11 februari 2024

Wat was het me weer een WE! 3 wedstrijden, 6 gymnasten en 5 medailles. 3 gouden, 2 zilver! IV is een topclub met een wedstrijdploeg die zeer gedreven en gepassioneerd is door het turnen èn gemotiveerde trainsters. We doen het met plezier omdat turnen de Max is!

3-4 februari 2024

Het was weer een mooi WE voor IV dans en gym. Nel ( C12) en Amber ( C18) werden allebei Oost-Vlaams kampioen, plaatsten zich voor het Vlaams kampioenschap en de jongsten ( C10 ) deden het ook prima: Larissa en Valerie eindigden in de gouden groep en Madelief in de zilveren groep. Proficiat meisjes, we blijven iedere training hard werken!

20-21 januari 2024

Meisjes van IV hebben het weer goed gedaan. Wedstrijd met ups en downs maar al bij al, mooie wedstrijd. Bronzen medaille voor Lisa en verschillende selecties voor Vlaams. Op naar de volgende. Valerie en Larissa houden groep en Madelief zilveren groep. Proficiat meisjes.

13-14 januari 2024

Eerste C wedstrijd is achter de rug. Goede start van Nina en Nel. Ze eindigden resp. 6de en 1ste ! Proficiat meisjes. iV dans en gym topteam.

6-7 januari 2024

De eerste, niet officiële, wedstrijd is achter de rug en we zijn goed gestart. Larissa, Valerie, Amy, Frauke en Lotte behaalden allemaal een podiumplaats en dat geeft vertrouwen. We werken iedere training verder om de oefeningen nog te verbeteren.

18-19 november 2023: Teamcup Dendermonde

We zijn weer vertrokken. Wedstrijd 1 is achter de rug. Teamcup te Dendermonde. Beetje koud in de zaal, veel stress, hier en daar nog wat werkpunten, maar we staan er weer. cat 1 behaalden de zilveren beker en cat 2 de gouden beker en ons joker was de origineelste dus hier ook de beker. Proficiat iedereen.