Wedstrijdseizoen 2023-2024

Geplaatst door Fem (admin)

Wedstrijdseizoen 2023-2024
15
feb. 24

Voor de foto's neem een kijkje in onze


fotocollectie

 

Even genieten van wat het wedstrijdseizoen allemaal bracht: 

 

4-5 mei - competitieve competitieploeg

 

We hebben maar liefst 4 Vlaams kampioenen, een vice-kampioen, een teambeker voor de derde plaats & nog wat net-naast-podium plaatsen.
Maar met een voltallig team geselecteerd zijn voor Vlaams en dit dan zo kunnen afmaken - een droom voor elke trainster! 
🙏🙏
Bedankt gymnasten en co-trainsters! 
👏👏
Proficiat aan alle gymnasten, ouders, bestuur en mede-trainsters.

 

 

 
Nota's van een fiere trainsters

 

Amy deed mee op het Vlaams kampioenschap op het hogere niveau -B.
Ze turnde een vlekkeloze wedstrijd en werd beloond met een mooie 5de plaats! Heel goed gedaan, harde werken beloond. Proficiat! 🤩🤩

 

 


Vloeroefening Amy

4-5 mei - recreatieve competitieploeg

 

De recrea selectie nam op 4 en 5 mei deel aan hun laatste wedstrijd, in Kalmthout. In een gloednieuwe turnzaal toonde elke gymnast het beste van zichzelf.
En dit werd beloond met medailles! 
🎖️🎖️🎖️
We gingen huiswaarts met 8x goud, 4x zilver & 1x brons 🤩 Proficiat meisjes! Jullie mogen trots zijn op jullie prestaties. 💪🏼

 

23-24 maart 2024 - recreatieve wedstrijdploeg

 

Op 23 en 24 maart nam de selectie recrea deel aan hun eerste wedstrijd, in Dendermonde. De meisjes van 9 jaar hadden een beetje stress omdat het voor hen de allereerste wedstrijd was. Ze behaalden 1x brons (Gabriela), 1x zilver (Amelie) en 2x goud (Ona en Emma). De meisjes in de categorie van 10 jaar behaalden 1x zilver (Marielou) en 4x goud (Sarah, Elize, Martha en Nora). In de categorie van 12 jaar werden ze beloond met 3x zilver (Aude, Mia-Luz en Mona) en 3x goud (Mina, Ava en Arianne). 
De gymnasten 13+ (Jade, Lou en Frances) gaan niet meer allemaal naar huis met een medaille, wat bij de jongere gymnasten wel het geval is. Ze hebben wel alle drie een mooie wedstrijd geturnd. Lou behaalde brons met haar vloeroefening.
Proficiat allemaal! 🥇🥈🥉

 

17-18 februari 2024 - competitieve wedstrijdploeg

Amy is er ook aan begonnen. Eerste wedstrijd van het seizoen voor de B gymnasten. Geen enkele keer goede inturnsessie maar op het moment dat het moest is het gelukt! Proficiat Amy, je bezorgde onze trainster weer wat minder uren van haar leven maar super gedaan! Niet twijfelen aan jezelf!

    

 

10-11 februari 2024 - competitieve wedstrijdploeg

Wat was het me weer een WE! 3 wedstrijden, 6 gymnasten en 5 medailles. 3 gouden, 2 zilver! IV is een topclub met een wedstrijdploeg die zeer gedreven en gepassioneerd is door het turnen èn gemotiveerde trainsters. We doen het met plezier omdat turnen de Max is!

 

3-4 februari 2024 - competitieve wedstrijdploeg

Het was weer een mooi WE voor IV dans en gym. Nel ( C12) en Amber ( C18) werden allebei Oost-Vlaams kampioen, plaatsten zich voor het Vlaams kampioenschap en de jongsten ( C10 ) deden het ook prima: Larissa en Valerie eindigden in de gouden groep en Madelief in de zilveren groep. Proficiat meisjes, we blijven iedere training hard werken!

20-21 januari 2024 - competitieve wedstrijdploeg

Meisjes van IV hebben het weer goed gedaan. Wedstrijd met ups en downs maar al bij al, mooie wedstrijd. Bronzen medaille voor Lisa en verschillende selecties voor Vlaams. Op naar de volgende. Valerie en Larissa houden groep en Madelief zilveren groep. Proficiat meisjes.

13-14 januari 2024 - competitieve wedstrijdploeg

Eerste C wedstrijd is achter de rug. Goede start van Nina en Nel. Ze eindigden resp. 6de en 1ste ! Proficiat meisjes. iV dans en gym topteam.

6-7 januari 2024 - competitieve wedstrijdploeg

De eerste, niet officiële, wedstrijd is achter de rug en we zijn goed gestart. Larissa, Valerie, Amy, Frauke en Lotte behaalden allemaal een podiumplaats en dat geeft vertrouwen. We werken iedere training verder om de oefeningen nog te verbeteren.

18-19 november 2023: Teamcup Dendermonde - competitieve wedstrijdploeg

We zijn weer vertrokken. Wedstrijd 1 is achter de rug. Teamcup te Dendermonde. Beetje koud in de zaal, veel stress, hier en daar nog wat werkpunten, maar we staan er weer. cat 1 behaalden de zilveren beker en cat 2 de gouden beker en ons joker was de origineelste dus hier ook de beker. Proficiat iedereen.

 

Komende activiteiten

    Geen activiteiten gevonden

Vakantieperiodes

Nuttige links

Onze partners

Claus-up
Claus-up